Yes rent a car Samos

Aanbiedingen huurauto

Wij zijn geen automatische boekingsmachine. Wij lezen alle e-mails persoonlijk en maken dan een voor jou passende aanbieding. Het is heel eenvoudig. Gewoon het formulier invullen en versturen en je krijgt een GRATIS offerte.

Bekijk onze huurauto's, selecteer en vraag aan.

Groep A Auto
Groep B Auto
Groep B+ Auto
Groep C Auto
Groep C+ Auto
Groep D Auto
Groep E Auto
Groep J Auto

Ons idee is simpel;
"Gewoon dat bieden, wat je eigenlijk wilt
als je een auto huurt op Samos:
genieten van een zorgeloze vakantie!"

Dit is nog geen auto reservering, alleen een vrijblijvende aanvraag.

Prijs van een huurauto

Ik wil graag een offerte voor de volgende type auto(’s)

* zijn verplicht in te vullen

Autoverhuur recensies:

yes rent a car at Google

Veel dank aan Sandy en het hele team van yes Rent a Car. Zo zou het altijd moeten zijn! Eenvoudig, ongecompliceerd en een geweldige prijs / prestatie verhouding. We boeken volgend jaar weer bij yes!

yes rent a car at Google

Paul Konings  2023

Tweede keer dat ik een auto huur bij yes. Wederom een top ervaring! Snelle reactie op mail of nog sneller via Whatsapp. Persoonlijk contact is prettig en betrouwbaar. Alles in overleg. Goede schone auto en netjes volgens afspraak. Alles wat je vakantie aangenaam maakt 😎 Volgende keer weer een auto van yes!!!

yes rent a car at Google

Yvonne Oster  2023

De service was ongelooflijk goed! Van het boeken tot het terugbrengen van de auto zeer vriendelijke service. Ook toen we verdwaald waren, hielp Sandy ons meteen. Fijn dat je in zo'n situatie in het Nederlands kunt uitleggen wat er aan de hand is zodat je geholpen kunt worden! Heel erg bedankt, we hebben een hele fijne vakantie gehad! En daar hebben jullie zeker aan bijgedragen 👌.

yes rent a car at Google

Geweldig adres, zeer betrouwbaar. Geen spelletjes met extra kosten hier en extra kosten daar. Top service. We hebben hier nu twee keer een auto gehuurd en komen de volgende keer zeker terug. Zo vriendelijk en behulpzaam, daar kunnen de grote verhuurbedrijven nog wat van leren. Bedankt yes team en tot de volgende keer.

yes rent a car at Google

Ja is wereldklasse! Geweldige auto's en service en communicatie geweldig. Prijs en prestaties perfect. Ook al zouden anderen iets goedkoper moeten zijn. Bij yes is er altijd volledige dekking. Heel belangrijk! We hebben goed voor de auto gezorgd en kijken uit naar de volgende yes Car op Samos. Heel erg bedankt! Hans Oliver en Eddy

Ondek de mooiste plaatsen op Samos met je huurauto, want overal op Samos kun je bij ons een auto huren.

yes rent a car Samos, the easy way!!