Yes rent a car Samos

Over yes rent a car

Gasten die ieder jaar weer terugkomen naar Samos en naar ons, dat zegt toch veel, niet waar? Probeer het zelf! Vraag gratis een vrijblijvende offerte aan voor je huurauto op Samos en je ontvangt deze gewoon in het Nederlands.
Duidelijker kan niet.

Ontdek niet alleen Samos, maar ook yes autoverhuur...

Een simpel idee in 2005

Vol energie zijn we begonnen met yes rent a car op Samos. Ons idee is simpel; gewoon dat bieden wat je eigenlijk wilt als je een auto huurt: genieten van een zorgeloze vakantie!! Wij hebben nieuwe auto's en zijn één van de weinige autoverhuurbedrijven op Samos die een volledige verzekering bieden. Dus geen eigen risico! We lezen, schrijven en spreken Nederlands, Duits, Engels en Grieks.

Samos verkennen met de auto!

Inmiddels is yes rent a car een begrip geworden in de moderne autoverhuur op Samos. Wij zijn er trots op dat we via internet onze gasten hebben weten te bereiken die, net als wij, van Samos houden. Onze gasten zijn tevreden, trouw aan Samos en trouw aan yes rent a car. De reacties in ons gastenboek spreken voor zich. Gasten die ieder jaar weer terugkomen... dat zegt toch veel, niet waar? Probeer het zelf! Vraag gratis een vrijblijvende offerte aan en je ontvangt deze gewoon in het Nederlands. Duidelijker kan niet. Ontdek Samos met yes rent a car!

Reisgidsen Samos

yes rent a car Samos wordt aanbevolen door de belangrijkste reisgidsen over Samos.

yes rent a car Airport service

Luchthaven Samos

Lang wachten op de luchthaven tot je je huurauto krijgt? Bij ons niet! Wij wachten onze gasten op en zijn altijd bij de reisleiding op de luchthaven van Samos te vinden. Alles wordt snel geregeld en we leggen uit hoe de auto werkt, zodat je veilig en snel van je vakantie op Samos kunt genieten.

En natuurlijk helpen we je met de koffers.

Onderhoud & service

Ieder jaar krijgen al onze auto's een servicebeurt. Dit gebeurt door vakmensen bij de officiële garage van Chevrolet en Nissan in Karlovassi. De monteurs worden opgeleid door Nissan en Chevrolet in Athene en weten wat ze moeten doen om er voor te zorgen dat al onze auto's in prima staat zijn en blijven.

Polikratis en Jorgos

yes sponsoring

yes autoverhuur Samos is sponsor van verschillende sportverenigingen op Samos,

yes sponsoring beach volley girls
yes sponsoring AOS samos
yes sponsoring Polycratis volleybal
yes sponsoring AOS

natuurlijk ook van de vrijwilligers van verschillende dieren hulp organisaties
en het grooste muziek festival van Samos het Ireon Music Festival >

yes team op bezoek bij de hondjes
Ireon music festival

Ondek de mooiste plaatsen op Samos met je huurauto, want overal op Samos kun je bij ons een auto huren.

yes rent a car Samos, the easy way!!