Yes rent a car Samos

Autohuur luchthaven Samos

yes autoverhuur Samos levert de huurauto's direct bij aankomst op de luchthaven Samos SMI ; geen wachttijden bij een balie, maar meteen contract opmaken, auto starten en je vakantie is begonnen. Wij leveren de auto's ook af bij je hotel/appartement of aan de havens.
yes rent a car Samos, the easy way!

Snel offerte aanvragen

Wat heb je nodig om Samos te ontdekken in 2024?

Luchthaven Samos SMI

De luchthaven van Samos ligt 3 km ten westen van Pythagorion, aan de zuidkust van het eiland. Er zijn hoofdwegen naar alle grote plaatsen op Samos. In oostelijke richting via Pythagorion naar de hoofdstad Vathi en Kokkari, westwaarts naar Ireon en via Chora naar Votsalakia, of via Mytilinoi naar Kokkari en Karlovassi.

De havens van Samos

Samos heeft drie havens. In het noorden liggen de havens van Karlovassi en Samos-stad, daar komen de grote veerboten aan, die Samos verbinden met het vasteland van Griekenland. In het zuiden ligt de haven van Pythagorion, die verdeeld is in een oud gedeelte en een nieuw gebouwde marina. Vanuit Pythagorion zijn er verbindingen met andere Griekse eilanden en Kuşadası in Turkije. Wij leveren je huurauto gratis af in de haven van jouw keuze.

Auto bij Hotel of Pension

Wil je je huurauto liever bij je hotel, pension, appartement of privé-huis in ontvangst nemen? Wij van yes rent a car brengen je huurauto gratis naar elke accommodatie op Samos.

Dat alles Kun je met een auto van yes autoverhuur ontdekken

yes rent a car team Samos Brigitte, Nikos, Kordula en Sandy

Wij van yes autoverhuur Samos leveren onze auto’s op de luchthaven van Samos of direct bij je appartement of hotel op Samos.
Wij zijn Britt, Leon, Sandy, Jorgos, Nikos en Brigitte.

Jeep Renegade te huur bij yes rent a car

Vul ons formulier in en je krijgt een op maat gemaakte offerte en een scherpe prijs voor je huurauto op Samos.
yes, the easy way!!

Geen boekingsmachine maar persoonlijk contact.

Ondek de mooiste plaatsen op Samos met je huurauto, want overal op Samos kun je bij ons een auto huren.

yes rent a car Samos, the easy way!!