Yes rent a car Samos

Auto huren op samos zonder creditcard

Bij yes rent a car kun je gewoon een auto reserveren zonder creditcard, we vragen GEEN borg, en hebben dus geen creditcard nodig, geen gegevens per email.
yes rent a car Samos, the easy way!

Snel offerte aanvragen

Zonder creditcard naar Samos in 2024?

Geen borg

Omdat yes rent a car een volledige verzekering heeft is het niet nodig om een borg te betalen. Er zijn autoverhuurbedrijven die 300 to 900 euro borg vragen, of dat bedrag ‘reserveren’ op je creditcard. Dit betekent dat als er iets gebeurt, bijvoorbeeld een kras op de auto of een spiegel eraf, dat je dit moet betalen, of dat het schadebedrag gewoon automatisch van je creditcard wordt afgeschreven. Bij ons dus NIET, wel zo prettig, toch?

Geen creditcard nodig

Je hebt bij ons zelfs geen creditcard nodig, niet bij online boeken en ook niet voor de betaling. Bij ons reserveer je een volledig verzekerde huurauto en betaalt op de manier zoals jij dat wilt. (Zo kun je lekker ontspannen genieten van je vakantie op Samos.)

Betaalgegevens

Bij de meeste online portalen moet je altijd je betaalgegevens achterlaten, en als je de auto van een ander autoverhuurbedrijf krijgt, dan waar je gereserveerd hebt, betekent dat, dat jouw betaalgegevens simpelweg worden doorgegeven aan derden. Mmm, niet zo’n lekker gevoel. Bij yes rent a car is dat niet het geval. Wij delen geen persoonlijke gegevens met derden. Je boekt bij ons, betaalt aan ons en bent compleet verzekerd via ons.

Dus lekker veilig en makkelijk genieten van je Samos vakantie

yes rent a car team Samos Brigitte, Nikos, Kordula en Sandy

Wij van yes autoverhuur Samos leveren onze auto’s op de luchthaven van Samos of direct bij je appartement of hotel op Samos. Wij zijn Kordula, Sandy en Brigitte.

Jeep Renegade te huur bij yes rent a car

Vul ons formulier in en je krijgt een op maat gemaakte offerte en een scherpe prijs voor je huurauto op Samos.
yes, the easy way!!

Geen boekingsmachine maar persoonlijk contact.

Ondek de mooiste plaatsen op Samos met je huurauto, want overal op Samos kun je bij ons een auto huren.

yes rent a car Samos, the easy way!!