Yes rent a car Samos

Auto huren Samos vliegveld

yes autoverhuur Samos levert de huurauto's direct bij aankomst op Samos op het vliegveld; geen wachttijden bij een balie, maar meteen contract opmaken, auto starten en je vakantie is begonnen. Wij leveren de auto's ook af bij je hotel/appartement of aan de havens.
yes rent a car Samos, the easy way!

Snel offerte aanvragen

Wat heb je nodig om Samos te ontdekken in 2023?

Vliegveld Samos

Het vliegveld van Samos ligt 3 kilometer ten westen van Pythagorion, aan de zuidkust van het eiland. Vanaf het vliegveld ben je in een mum van tijd in Pythagorion, vanwaar de weg verder leidt naar Vathi (Samos-stad), de hoofdstad van het eiland. De andere kant op leidt de weg naar Ireon en Chora. Vanuit Chora kun je via Mytilinoi naar Kokkari, aan de noordkust van het eiland, rijden en de kustweg verder volgen naar Karlovassi, of de bergpas nemen naar Votsalakia in het zuidwesten van het eiland. Wij wachten je op aan het vliegveld en overhandigen je persoonlijk je huurauto.

De havens van Samos

Samos heeft drie havens. In het noorden liggen de havens van Karlovassi en Samos-stad, daar komen de grote veerboten aan, die Samos verbinden met het vaste land van Griekenland. In het zuiden ligt de haven van Pythagorion, die verdeeld is in een oud gedeelte en een nieuw gebouwde marina. Vanuit Pythagorion zijn er verbindingen met andere Griekse eilanden en Kuşadası in Turkije. Wij leveren je huurauto gratis af in de haven van jouw keuze.

Auto bij Hotel of Pension

Wil je je huurauto liever bij je hotel, pension, appartement of privé-huis in ontvangst nemen? Wij van yes rent a car brengen je huurauto gratis naar elke accommodatie op Samos.

Dat alles Kun je met een auto van yes autoverhuur ontdekken

yes rent a car team: Brigitte, Sandy en Kordula

Wij van yes autoverhuur Samos leveren onze auto’s op de luchthaven van Samos of direct bij je appartement of hotel op Samos. Wij zijn Kordula, Sandy en Brigitte.

Jeep Renegade te huur bij yes rent a car

Vul ons formulier in en je krijgt een op maat gemaakte offerte en een scherpe prijs voor je huurauto op Samos.
yes, the easy way!!

Geen boekingsmachine maar persoonlijk contact.

Ondek de mooiste plaatsen op Samos met je huurauto, want overal op Samos kun je bij ons een auto huren.

yes rent a car Samos, the easy way!!