Yes rent a car Samos

Auto huren Samos vliegveld

Bij aankomst op Samos, leveren we bij yes autoverhuur je huurauto meteen af op de luchthaven. Geen wachttijden aan een balie, maar direct een contract opstellen, de auto starten en je vakantie begint. Wij zorgen er ook voor dat de auto's worden afgeleverd bij jouw hotel, appartement of aan de havens.
yes rent a car Samos, the easy way!

Snel offerte aanvragen

Wat heb je nodig om Samos te ontdekken in 2024?

Vliegveld Samos

Samos' luchthaven is gesitueerd 3 kilometer ten westen van Pythagorion, aan de zuidelijke zijde van het eiland. Vanaf de luchthaven, is Pythagorion snel en gemakkelijk te bereiken, vanwaar je vervolgens naar Vathi (ook bekend als Samos-stad), de hoofdstad van het eiland, kunt rijden. Richting de andere zijde, leidt de weg naar Ireon en Chora. Vanuit Chora, kun je doorrijden naar Kokkari via Mytilinoi, dat ligt aan de noordkust van het eiland, en vervolgens de kustweg volgen naar Karlovassi. Alternatief kun je de bergpas nemen naar Votsalakia, gelegen in het zuidwesten van het eiland. We kijken ernaar uit je te ontmoeten op het vliegveld waar we je persoonlijk je huurauto zullen overhandigen.

De havens van Samos

Samos is voorzien van drie havens. Aan de noordelijke kant vind je de havens van Karlovassi en Samos-stad, waar grote veerboten aanmeren die Samos verbinden met het Griekse vasteland. Pythagorion, aan de zuidkant, huisvest een haven die opgesplitst is in een historisch deel en een recentelijk gebouwde marina. Vanaf Pythagorion bestaan er verbindingen naar andere Griekse eilanden en naar Kuşadası in Turkije. We bieden je een gratis aflevering van je huurauto aan in de haven die jouw voorkeur geniet.

Auto bij Hotel of Pension

Geef je de voorkeur aan het ontvangen van je huurauto bij je hotel, pension, appartement of privéwoning? Wij, van yes rent a car, bieden een gratis levering van je huurauto aan elke verblijfplaats op Samos.

Dat alles Kun je met een auto van yes autoverhuur ontdekken

yes rent a car team: Brigitte, Sandy en Kordula

Wij van yes autoverhuur Samos leveren onze auto’s op de luchthaven van Samos of direct bij je appartement of hotel op Samos.
Wij zijn Britt, Leon, Sandy, Jorgos, Nikos en Brigitte.

Jeep Renegade te huur bij yes rent a car

Vul ons formulier in en je krijgt een op maat gemaakte offerte en een scherpe prijs voor je huurauto op Samos.
yes, the easy way!!

Geen boekingsmachine maar persoonlijk contact.

Ondek de mooiste plaatsen op Samos met je huurauto, want overal op Samos kun je bij ons een auto huren.

yes rent a car Samos, the easy way!!