Yes rent a car Samos

Autoverhuur recensies Samos

We zijn heel blij met een recensie, bij google review of bij Facebook, maar het mag gewoon in ons online gastenboek, en als je een leuke foto hebt van de auto, dan mag je die ook uploaden.

Dank je wel alvast en we zien je graag nog eens terug op Samos! 


Schrijf je review over yes autoverhuur Samos

yes rent a car at Google

Veel dank aan Sandy en het hele team van yes Rent a Car. Zo zou het altijd moeten zijn! Eenvoudig, ongecompliceerd en een geweldige prijs / prestatie verhouding. We boeken volgend jaar weer bij yes!

yes rent a car at Google

Paul Konings  2023

Tweede keer dat ik een auto huur bij yes. Wederom een top ervaring! Snelle reactie op mail of nog sneller via Whatsapp. Persoonlijk contact is prettig en betrouwbaar. Alles in overleg. Goede schone auto en netjes volgens afspraak. Alles wat je vakantie aangenaam maakt 😎 Volgende keer weer een auto van yes!!!

yes rent a car at Google

Yvonne Oster  2023

De service was ongelooflijk goed! Van het boeken tot het terugbrengen van de auto zeer vriendelijke service. Ook toen we verdwaald waren, hielp Sandy ons meteen. Fijn dat je in zo'n situatie in het Nederlands kunt uitleggen wat er aan de hand is zodat je geholpen kunt worden! Heel erg bedankt, we hebben een hele fijne vakantie gehad! En daar hebben jullie zeker aan bijgedragen 👌.

yes rent a car at Google

Geweldig adres, zeer betrouwbaar. Geen spelletjes met extra kosten hier en extra kosten daar. Top service. We hebben hier nu twee keer een auto gehuurd en komen de volgende keer zeker terug. Zo vriendelijk en behulpzaam, daar kunnen de grote verhuurbedrijven nog wat van leren. Bedankt yes team en tot de volgende keer.

yes rent a car at Google

Ja is wereldklasse! Geweldige auto's en service en communicatie geweldig. Prijs en prestaties perfect. Ook al zouden anderen iets goedkoper moeten zijn. Bij yes is er altijd volledige dekking. Heel belangrijk! We hebben goed voor de auto gezorgd en kijken uit naar de volgende yes Car op Samos. Heel erg bedankt! Hans Oliver en Eddy

Hebben dit jaar voor het eerst een auto gehuurd bij yes rent a car , en we waren verrast door de service en persoonlijke benadering , al meerdere keren een auto gehuurd in het buitenland en de conclusie is dat yes een van de beste verhuurbedrijven is !!! op een schaal van 10 is dit echt een 10

Zoals yes zegt "de gemakkelijke manier". Ook dit jaar heb ik weer met een van jullie auto's rondgereden op Samos! Wist alleen niet dat Sandy oldtimers verhuurde. Zou een leuke optie zijn geweest. Tot de volgende keer ! Groeten van de "Reserve Zeeuwen".

Via e-mail een auto gehuurd bij yes. Ik had meteen een positief gevoel over hoe de communicatie verliep. Sandy was vriendelijk en behulpzaam. Hij spreekt Nederlands, wat handig is als je ook de kleine lettertjes op het contract wilt begrijpen. De auto was geweldig en alles was binnen twee minuten geregeld. Volledig verzekerd en heel Samos gezien. Het is een prachtig eiland en de volgende keer boeken we zeker weer bij Sandy. Echt een aanrader!

Danny Cevaal 2023

We hebben een heerlijke vakantie gehad op Samos, dankzij de uitstekende, snelle en efficiënte service van yes Rent a Car. Dankzij hen hebben we veel van het eiland kunnen zien. De VW Polo die we hadden was prachtig, en ze leverden hem af bij ons hotel. Geen gedoe, alles was verzekerd. Het beste was dat we van tevoren in het Nederlands konden communiceren!

Lilian Koole 2022

Uitstekende service. We kregen een mooie, nieuwe Nissan Micra. De huurprijs was gemiddeld. We regelden de reservering in Nederland gemakkelijk via WhatsApp. Op de afgesproken dag werd de auto persoonlijk bij ons hotel afgeleverd. Zeker een aanrader! Het Nederlands sprekende personeel was ook erg handig. Bedankt Sandy en collega's. Zeker een yes!

Ondek de mooiste plaatsen op Samos met je huurauto, want overal op Samos kun je bij ons een auto huren.

yes rent a car Samos, the easy way!!