Yes rent a car Samos

Autoverhuur recensies Samos

We zijn heel blij met een recencie, bij google review of bij Facebook, maar het mag gewoon in ons online gastenboek, en als je een leuke foto hebt van de auto, dan mag je die ook uploaden.

Dank je wel alvast en we zien je graag nog eens terug op Samos! 


Schrijf je review over yes autoverhuur Samos

Een tevreden gast van yes rent a car
yes rent a car bij Google

Heidi Maasland Sept 2020

We hadden een Nissan Note gehuurd en dat was echt een TOP auto. Met 5 personen hebben we heel Samos rondgereden, ook naar de bergdorpjes Manolates en Vourliotes en dan heb je wel wat power nodig om met 5 volwassenen naar boven te komen maar dat ging met gemak. De service is helemaal geweldig, we kregen een upgrade en de auto werd naar Kokkari gebracht toen wij ineens een ander hotel kregen toegewezen in een andere plaats. Niets is teveel, ze zijn erg vriendelijk...persoonlijk bij het afleveren, hulp aan de telefoon,via de mail en in het nederlands praat toch net iets makkelijker. We zouden zeker weer bij YES een auto huren als we nog eens naar Samos zouden gaan.

Een tevreden gast van yes rent a car
yes rent a car bij Google

Maarten Smit Aug 2020

Al meer dan10 jaar huren we een auto van Sandy en altijd met veel plezier onderweg geweest op Samos! Zonder zorgen en alles goed geregeld, een betere basis voor een onbezorgde vakantie kun je je niet wensen! Topkwaliteit!

Een tevreden gast van yes rent a car
yes rent a car bij Google

Martine Ter Burg Aug 2020

Contact voor verhuur auto verliep zeer soepel! In Nederland boeken en de avond voor de reserveringsdatum werd de auto afgeleverd vlak bij ons appartement. Keurig schoongemaakt in deze ook voor hun lastige coronatijd. Goede prijs voor 13 dagen huur!! Kortom een echte aanrader en de volgende keer huren we zeker weer bij hun.

Een tevreden gast van yes rent a car
yes rent a car bij Google

Fritz van Steeden Jul 2020

Zoals elk jaar weer genoten van de uitstekende service,, goed onderhouden auto en de persoonlijke benadering van Sandy en zijn team. De auto werd voor het appartement afgeleverd en weer opgehaald. Top! Geen omkijken naar. Tot volgend jaar, Yessssss!

Een tevreden gast van yes rent a car
yes rent a car bij Google

Kenneth Snijders Aug 2020

Yes Rent A Car Samos is helemaal geweldig ten opzichte van de andere rent a car partijen op het eiland. Wat ons betreft de nummer 1 autoverhuurder op het eiland. Nederlands sprekend, flexibel in tijd en service. Alle auto's zijn netjes en tip top in orde. Wij zijn zeer tevreden en huren volgend jaar hier weer een auto.

Een tevreden gast van yes rent a car
yes rent a car bij Google

Gisèl van Aerts Jul 2020

Geweldige auto's in nieuwstaat, goede service, goed bereikbaar, auto vanaf luchthaven of bezorgd op je logeeradres. Topbedrijf met topmensen! Spreken nederlands engels grieks frans duits! Aanrader als je auto zoekt op Samos!

Hoi Sandy, Kordula en collega's, Bedankt voor de super service tijdens onze vakantie op Samos! Wederom een heerlijk...

Posted by Susanne Eijdenberg on Monday, 7 September 2020

Vanuit Nederland alles geregeld. Goed verzekerd op weg in een fijne auto. Vriendelijk ontvangen, goede service.

Posted by Jolanda Kootstra on Sunday, 12 July 2020

mooi rondrijden op Samos, dat zou IK ook wel weer eens willen doen :-)

Posted by yes rent a car Samos on Friday, 4 September 2020

Super service en heerlijke auto! Hadden de auto op Samos niet willen missen. Fijn dat het ook allemaal in het Nederlands kan. Toch wel makkelijk.

Posted by Simone Kraal on Friday, 14 August 2020

Ondek de mooiste plaatsen op Samos met je huurauto, want overal op Samos kun je bij ons een auto huren.

yes rent a car Samos, the easy way!!